Drimble

Faillissementen in Merkelbeek

Overzicht van de laatste bedrijven in Merkelbeek die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over merkelbeek

Overzicht recente faillissementen en surseances in Merkelbeek

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Merkelbeek. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Merkelbeek

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
01-05-2019Dorpswinkel Merkelbeek (h.o.d.n.)
Kerkstraat, Merkelbeek
Merkelbeek69444056
09-03-2017(voorheen) Loonbedrijf Marc Dormans
Monseigneur Mannensstraat, Merkelbeek
Merkelbeek14061154
17-07-2014Maro Infra BV
Monseigneur Mannensstraat, Merkelbeek
Merkelbeek54876648
27-03-2014De Haan Grondverzet En Machineverhuur BV
Geerweien, Merkelbeek
Merkelbeek14066383
23-05-2013Schilderwerken Van Tiggelen Onderhoud BV
Monseigneur Mannensstraat, Merkelbeek
Merkelbeek14051924
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Amstenrade Bingelrade Doenrade Hulsberg Jabeek Merkelbeek Nuth Oirsbeek Puth Schimmert Schinnen Schinveld Sweikhuizen Wijnandsrade
Terug naarFaillissementen gemeente BeekdaelenFaillissementen regio SittardFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Sittard:

   Regio's in de provincie Limburg: