Drimble

Faillissementen in Bingelrade

Overzicht van de laatste bedrijven in Bingelrade die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over bingelrade

Overzicht recente faillissementen en surseances in Bingelrade

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Bingelrade. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Bingelrade

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
25-04-2018Schildersbedrijf Uther (h.o.d.n.)
Kneijkuilerweg, Bingelrade
Bingelrade14115532
24-01-2018Jm 1 Invest BV
Dorpsstraat, Bingelrade
Bingelrade14623452
12-06-2014Jb 1 Invest BV
Dorpsstraat, Bingelrade
Bingelrade14088087
17-04-2014Aannemenrsbedrijf En Vastgoedservice Kknops BV
Dorpsstraat, Bingelrade
Bingelrade14057484
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Amstenrade Bingelrade Doenrade Hulsberg Jabeek Merkelbeek Nuth Oirsbeek Puth Schimmert Schinnen Schinveld Sweikhuizen Wijnandsrade
Terug naarFaillissementen gemeente BeekdaelenFaillissementen regio SittardFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Sittard:

   Regio's in de provincie Limburg: