Drimble

Faillissementen in Tzummarum

Overzicht van de laatste bedrijven in Tzummarum die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over tzummarum

Overzicht recente faillissementen en surseances in Tzummarum

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Tzummarum. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Tzummarum

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
21-03-2018Postma Recreatie Barradeel BV
Formoanje, Tzummarum
Tzummarum17237419
20-12-2017Herberg Het Wapen Van Barradeel (h.o.d.n.)
Buorren, Tzummarum
Tzummarum01123911
17-05-2017Hodn (voorheen) Klussenbedrijf S.j. Van Der Laan
Westerbuorren, Tzummarum
Tzummarum01109974
11-11-2015B & T Begeleiding En Training BV (hodn Deblokkeer.nl)
Stasjonswei, Tzummarum
Tzummarum01059031
24-09-2014Bekadak (h.o.d.n.)
Cecilia Benninghastr, Tzummarum
Tzummarum01107540
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Achlum Baaium Beetgum Beetgumermolen Berlikum Blessum Boer Boksum Deinum Dongjum Dronrijp Firdgum Franeker Herbaijum Hitzum Ingelum Klooster-Lidlum Marssum Menaldum Minnertsga Oosterbierum Oudebildtzijl Peins Pietersbierum Ried Schalsum Sexbierum Sint Annaparochie Sint Jacobiparochie Skingen Slappeterp Spannum Tzum Tzummarum Vrouwenparochie Westhoek Wier Winsum (FR) Wjelsryp Zweins
Terug naarFaillissementen gemeente WaadhoekeFaillissementen regio Noordwest FrieslandFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Noordwest Friesland:

   Regio's in de provincie Friesland: