Drimble

Faillissementen in Minnertsga

Overzicht van de laatste bedrijven in Minnertsga die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over minnertsga

Overzicht recente faillissementen en surseances in Minnertsga

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Minnertsga. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Minnertsga

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
27-07-2018M.b.c. (h.o.d.n.) (voorheen)
Havenstrjitte, Minnertsga
Minnertsga68465610
06-12-2017Hoveniersbedrijf Zuiderhof (h.o.d.n.)
Vikarijbuorren, Minnertsga
Minnertsga01090040
06-07-2016Venn. Van Coop Compact Wiersma
Hege Buorren, Minnertsga
Minnertsga01026325
11-02-2015Feestgroep 3 BV
De Kamp, Minnertsga
Minnertsga02077875
21-05-2014Finish- En Coatingbedrijf Harlingen BV (hodn Multifinish)
Tjessingawei, Minnertsga
Minnertsga01180401
14-08-2013Waterproof Specialisten In Afdichtingstechniek BV
de Opfeart, Minnertsga
Minnertsga01083993
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Achlum Baaium Beetgum Beetgumermolen Berlikum Boer Boksum Deinum Dongjum Dronrijp Firdgum Franeker Herbaijum Hitzum Ingelum Klooster-Lidlum Marssum Menaldum Minnertsga Oosterbierum Oudebildtzijl Peins Pietersbierum Ried Schalsum Sexbierum Sint Annaparochie Sint Jacobiparochie Skingen Slappeterp Spannum Tzum Tzummarum Vrouwenparochie Westhoek Wier Winsum (FR) Wjelsryp Zweins
Terug naarFaillissementen gemeente WaadhoekeFaillissementen regio Noordwest FrieslandFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Noordwest Friesland:

   Regio's in de provincie Friesland: