Drimble

Faillissementen in Scharsterbrug

Overzicht van de laatste bedrijven in Scharsterbrug die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over scharsterbrug

Overzicht recente faillissementen en surseances in Scharsterbrug

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Scharsterbrug. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Scharsterbrug

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
18-04-2018Tolex BV Voorheen Tn Sloopwerken BV
Scharren, Scharsterbrug
Scharsterbrug01097504
26-09-2017Groene Agrarische Machineverkoop BV
Hollandiastraat, Scharsterbrug
Scharsterbrug01058028
16-11-2016Asfaltverwerkingbedrijf Joure BV (hodn Asfebo)
Hollandiastraat, Scharsterbrug
Scharsterbrug01058800
16-11-2016Friese Betonplatenhandel BV (hodn Hebo Beton En Asfalt)
Hollandiastraat, Scharsterbrug
Scharsterbrug01058027
22-08-2014Valtro BV (hodn L&w Schilderwerken)
Scharren, Scharsterbrug
Scharsterbrug01110927
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Akmarijp Bakhuizen Balk Bantega Boornzwaag Broek Delfstrahuizen Dijken Doniaga Echten (FR) Echtenerbrug Eesterga Elahuizen Follega Goingarijp Harich Haskerhorne Idskenhuizen Joure Kolderwolde Langweer Legemeer Lemmer Mirns Nijehaske Nijemirdum Oldeouwer Oosterzee Oudega Oudehaske Oudemirdum Ouwster-Nijega Ouwsterhaule Rijs Rohel Rotstergaast Rotsterhaule Rottum Ruigahuizen Scharsterbrug Sint Nicolaasga Sintjohannesga Sloten Snikzwaag Sondel Terherne Terkaple Teroele Tjerkgaast Vegelinsoord Wijckel
Terug naarFaillissementen gemeente De Fryske MarrenFaillissementen regio SneekFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Sneek:

   Regio's in de provincie Friesland: