Faillissementen in Rotsterhaule

Overzicht van de laatste bedrijven in Rotsterhaule die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over rotsterhaule

Overzicht recente faillissementen en surseances in Rotsterhaule

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Rotsterhaule. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Rotsterhaule

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
14-01-2020SolarZonBouw
Wolvedyk, Rotsterhaule
Rotsterhaule70684316
10-08-2016Elektromate Noord Nederland BV
Wolvedyk, Rotsterhaule
Rotsterhaule62092723
10-08-2016Elektromate Noord BV
Wolvedyk, Rotsterhaule
Rotsterhaule61223263
29-04-2014Gebo C.V. (h.o.d.n.)
Streek, Rotsterhaule
Rotsterhaule01078808
31-01-2012Wind 4 Ever Onroerend Goed BV
Nieuwe Weg, Rotsterhaule
Rotsterhaule01170624
31-01-2012Wind 4 Ever Beheer BV
Nieuwe Weg, Rotsterhaule
Rotsterhaule01088230
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Akmarijp Bakhuizen Balk Bantega Boornzwaag Broek Delfstrahuizen Dijken Doniaga Echten (FR) Echtenerbrug Eesterga Elahuizen Follega Goingarijp Harich Haskerhorne Idskenhuizen Joure Kolderwolde Langweer Legemeer Lemmer Mirns Nijehaske Nijemirdum Oldeouwer Oosterzee Oudega Oudehaske Oudemirdum Ouwster-Nijega Ouwsterhaule Rijs Rohel Rotstergaast Rotsterhaule Rottum Ruigahuizen Scharsterbrug Sint Nicolaasga Sintjohannesga Sloten Snikzwaag Sondel Terherne Terkaple Teroele Tjerkgaast Vegelinsoord Wijckel
Terug naarFaillissementen gemeente De Fryske MarrenFaillissementen regio SneekFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Sneek:

   Regio's in de provincie Friesland: