Faillissementen in Haskerhorne

Overzicht van de laatste bedrijven in Haskerhorne die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over haskerhorne

Overzicht recente faillissementen en surseances in Haskerhorne

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Haskerhorne. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Haskerhorne

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
24-09-2019V.o.f. Webkings
Van Claerbergenstrjitte, Haskerhorne
Haskerhorne73049336
26-02-2019Pier de Jong Beheer BV
Van Claerbergenstrjitte, Haskerhorne
Haskerhorne01129130
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Akmarijp Bakhuizen Balk Bantega Boornzwaag Broek Delfstrahuizen Dijken Doniaga Echten (FR) Echtenerbrug Eesterga Elahuizen Follega Goingarijp Harich Haskerhorne Idskenhuizen Joure Kolderwolde Langweer Legemeer Lemmer Mirns Nijehaske Nijemirdum Oldeouwer Oosterzee Oudega Oudehaske Oudemirdum Ouwster-Nijega Ouwsterhaule Rijs Rohel Rotstergaast Rotsterhaule Rottum Ruigahuizen Scharsterbrug Sint Nicolaasga Sintjohannesga Sloten Snikzwaag Sondel Terherne Terkaple Teroele Tjerkgaast Vegelinsoord Wijckel
Terug naarFaillissementen gemeente De Fryske MarrenFaillissementen regio SneekFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Sneek:

   Regio's in de provincie Friesland: