Drimble

Faillissementen in Tienhoven

Overzicht van de laatste bedrijven in Tienhoven die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over tienhoven

Overzicht recente faillissementen en surseances in Tienhoven

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Tienhoven. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Tienhoven

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
09-10-2015Klima Conditioning BV
Westbroekse Binnenweg, Tienhoven
Tienhoven58550453
17-10-2013Hodn Geheim Van De Smid
Laan van Niftarlake, Tienhoven
Tienhoven30150346
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Breukelen Kockengen Loenen aan de Vecht Loenersloot Maarssen Nieuwer-Ter-Aa Nigtevecht Oud-Zuilen Tienhoven Vreeland
Terug naarFaillissementen gemeente Stichtse VechtFaillissementen regio VechtstreekFaillissementen provincie UtrechtFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Vechtstreek:

   Regio's in de provincie Utrecht: