Drimble

Faillissementen in Skoatterwald (Heerenveen)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Skoatterwald (Heerenveen) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt skoatterwald (heerenveen)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Skoatterwald (Heerenveen)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Skoatterwald (Heerenveen) in de gemeente Heerenveen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Skoatterwald (Heerenveen)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
02-05-2018Edwin De Keijzer BV
Oebele Stellingwerfweg, Heerenveen
Heerenveen01095939
19-08-2015Van Der Sijde Holding BV
Mauritslaan, Heerenveen
Heerenveen01090810
20-11-2013Hodn Nachtstore.nl
Marga Klompéweg, Heerenveen
Heerenveen50108840
02-05-2013Intertec Detachering BV
het Meer, Heerenveen
Heerenveen01126638
02-05-2013Intertec Group BV
het Meer, Heerenveen
Heerenveen01126633
02-05-2013Intertec Risk Management BV
het Meer, Heerenveen
Heerenveen01126647

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Skoatterwald (Heerenveen)Wijk Heerenveen
Plaatsen in deze gemeente Akkrum Bontebok De Knipe Gersloot Haskerdijken Heerenveen Hoornsterzwaag Jubbega Katlijk Luinjeberd Mildam Nes (Heerenveen) Nieuwebrug Nieuwehorne Nieuweschoot Oldeboorn Oranjewoud Oudehorne Oudeschoot Terband Tjalleberd
Terug naarFaillissementen gemeente HeerenveenFaillissementen regio HeerenveenFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Heerenveen:

   Regio's in de provincie Friesland: