Drimble

Faillissementen in Oudeschoot

Overzicht van de laatste bedrijven in Oudeschoot die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over oudeschoot

Overzicht recente faillissementen en surseances in Oudeschoot

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Oudeschoot. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Oudeschoot

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
25-07-2018Lion Oudeschoot Beheer BV
Marktweg, Oudeschoot
Oudeschoot01115159
01-11-2016Lolkema BV
Schoterlandseweg, Oudeschoot
Oudeschoot01054448
19-12-2012Exploitatiemaatschappij Tollebekerhout BV
Marktweg, Oudeschoot
Oudeschoot08085754
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Akkrum Bontebok De Knipe Gersloot Haskerdijken Heerenveen Hoornsterzwaag Jubbega Katlijk Luinjeberd Mildam Nes (Heerenveen) Nieuwebrug Nieuwehorne Nieuweschoot Oldeboorn Oranjewoud Oudehorne Oudeschoot Terband Tjalleberd
Terug naarFaillissementen gemeente HeerenveenFaillissementen regio HeerenveenFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Heerenveen:

   Regio's in de provincie Friesland: