Drimble

Faillissementen in Oranjewoud

Overzicht van de laatste bedrijven in Oranjewoud die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over oranjewoud

Overzicht recente faillissementen en surseances in Oranjewoud

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Oranjewoud. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Oranjewoud

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
22-11-2018Tifarno Beheer BV
Prinses Marijkelaan, Oranjewoud
Oranjewoud01115158
20-09-2017Hodn Bruinsma`s Auto`s En Leasing
Prins Bernhardweg, Oranjewoud
Oranjewoud01050933
26-08-2015T.o.n.n. Holding BV
Lollius Ademalaan, Oranjewoud
Oranjewoud01160429
17-09-2014Fosj Holding BV
Heidelaan, Oranjewoud
Oranjewoud01141170
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Akkrum Bontebok De Knipe Gersloot Haskerdijken Heerenveen Hoornsterzwaag Jubbega Katlijk Luinjeberd Mildam Nes (Heerenveen) Nieuwebrug Nieuwehorne Nieuweschoot Oldeboorn Oranjewoud Oudehorne Oudeschoot Terband Tjalleberd
Terug naarFaillissementen gemeente HeerenveenFaillissementen regio HeerenveenFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Heerenveen:

   Regio's in de provincie Friesland: