Drimble

Faillissementen in Verspreide huizen Dedemsvaart

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Verspreide huizen Dedemsvaart die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt verspreide huizen dedemsvaart

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Verspreide huizen Dedemsvaart

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Verspreide huizen Dedemsvaart in de gemeente Hardenberg. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Verspreide huizen Dedemsvaart

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
15-07-2015Hodn (voorheen) Epping Afbouw
Oostwijk, Dedemsvaart
Dedemsvaart05071011
26-02-2015Vechtdal Familiestal BV
Ommerkanaal, Dedemsvaart
Dedemsvaart05083852

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Verspreide huizen DedemsvaartWijk Dedemsvaart
Plaatsen in deze gemeente Ane Anerveen Anevelde Balkbrug Bergentheim Brucht Bruchterveld Collendoorn De Krim Dedemsvaart Den Velde Diffelen Gramsbergen Hardenberg Heemserveen Holtheme Holthone Hoogenweg Kloosterhaar Loozen Lutten Marienberg Radewijk Rheeze Rheezerveen Schuinesloot Sibculo Slagharen Venebrugge
Terug naarFaillissementen gemeente HardenbergFaillissementen regio HardenbergFaillissementen provincie OverijsselFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Hardenberg:

   Regio's in de provincie Overijssel: