Drimble

Faillissementen in Rheeze

Overzicht van de laatste bedrijven in Rheeze die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over rheeze

Overzicht recente faillissementen en surseances in Rheeze

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Rheeze. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Rheeze

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
08-05-2019Paintball Centre Rheeze (h.o.d.n.)
Rheezerweg, Rheeze
Rheeze05061953
15-06-2016Camping Boslust BV
Stoetendijk, Rheeze
Rheeze05023302
15-06-2016Zaal Boslust BV
Stoetendijk, Rheeze
Rheeze05080772
15-06-2016Leba Beheer BV
Rheezerweg, Rheeze
Rheeze05081179
15-06-2016Hodn Camping Boslust
Grote Beltenweg, Rheeze
Rheeze05084116
15-06-2016Jungle Avonturen Camping BV
Grote Beltenweg, Rheeze
Rheeze05081181
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ane Anerveen Anevelde Balkbrug Bergentheim Brucht Bruchterveld Collendoorn De Krim Dedemsvaart Den Velde Diffelen Gramsbergen Hardenberg Heemserveen Holtheme Holthone Hoogenweg Kloosterhaar Loozen Lutten Marienberg Radewijk Rheeze Rheezerveen Schuinesloot Sibculo Slagharen Venebrugge
Terug naarFaillissementen gemeente HardenbergFaillissementen regio HardenbergFaillissementen provincie OverijsselFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Hardenberg:

   Regio's in de provincie Overijssel: