Faillissementen in Slagharen

Overzicht van de laatste bedrijven in Slagharen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over slagharen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Slagharen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Slagharen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Slagharen

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
04-11-2019Grandcafé De Kamer V.o.f.
Coevorderweg, Slagharen
Slagharen51343053
22-05-2018AJS van tuin tot techniek (h.o.d.n.)
Herenstraat, Slagharen
Slagharen04086178
26-06-2017Massys (h.o.d.n.) (voorheen)
Auke Vosstraat, Slagharen
Slagharen05077549
27-02-2017Vogelkwekerij W. Odink (h.o.d.n.)
De Boksloot, Slagharen
Slagharen05066397
04-08-2015Jeha Meubel & Tapijt BV
Coevorderweg-Noord, Slagharen
Slagharen05069634
16-06-2015Hodn G. Zuidema
Hoogeveenseweg, Slagharen
Slagharen05057317
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ane Anerveen Anevelde Balkbrug Bergentheim Brucht Bruchterveld Collendoorn De Krim Dedemsvaart Den Velde Diffelen Gramsbergen Hardenberg Heemserveen Holtheme Holthone Hoogenweg Kloosterhaar Loozen Lutten Marienberg Radewijk Rheeze Rheezerveen Schuinesloot Sibculo Slagharen Venebrugge
Terug naarFaillissementen gemeente HardenbergFaillissementen regio HardenbergFaillissementen provincie OverijsselFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Hardenberg:

   Regio's in de provincie Overijssel: