Drimble

Dedemsvaart Nieuws

Meer nieuws uit de Gemeente Hardenberg Regio Hardenberg

menu dedemsvaart
Bron in regio: Hardenberg NuDe Toren | HardenbergSallander.nlDedemsvaartse Courant | DedemsvaartVechtdal Dichtbij112 HardenbergRondOmmenDedemsvaart In VogelvluchtOud OmmenGemeente HardenbergGemeente Ommen

24 februari 2018

15:45
Twee Nul
Ik ben een bewaarderig type en af en toe snuffel ik even in mijn Venekloeten- of SV Dedemsvaart doos. In mijn voetbaldoos vond ik een analyse...
09:18
Hardenberg Nu
Bibliotheek Dedemsvaart kleurt groen tijdens de Nationale Boekenweek die in het thema natuur staat. Op 14 maart wordt er een workshop... Ook op:
06:09
De Stentor | Vechtdal
Met een simpele druk op de knop van de afstandsbediening draait Henk Ettema liggend op een soort stoel naar de zijkant van het bed,...

23 februari 2018

19:18
Hardenberg Nu
Het Plaatselijk Belang van Dedemsvaart is blij met het voornemen van D66 om de naam van de gemeente Hardenberg te wijzigen. Vrijdag... Ook op:
15:48
Hardenberg Nu
Was hij slechts een behulpzame buurman of heeft een 68-jarige man uit Dedemsvaart een zedenfeit gepleegd? De man stond donderdag terecht... Ook op:
08:18
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
De tweede Onderwijsmarkt lokte donderdagavond massa´s mensen naar het Vechtdal College aan de Botersmanswijk. Na de opening door wethouder... Ook op:

22 februari 2018

18:46
Hardenberg Nu
Noa Willems van het Greijdanus College in Hardenberg en Pippa Molenaar van De Zeven Linden uit Dedemsvaart hebben de gemeentelijke... Ook op:
17:18
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart plaatste het volgende bericht op hun website: Heren Vechtdal College Dedemsvaart winnen zaalvoetbaltoernooi.
17:16
Hardenberg Nu
De Hardenbergse lokale partij OpKoers.nu maakt zich schuldig aan plagiaat. Dat blijkt uit onderzoek van Hardenberg.nu en de Dedemsvaartse... Ook op:
15:06
Dedemsvaart In Vogelvlucht
Woensdagavond werden voor de eerste keer in MFC de Baron de nieuwe inwoners die in 2016 of 2017 in Dedemsvaart kwamen wonen ontvangen...
13:16
Hardenberg Nu
´Prachtig mooi systeem.´ Met woorden in die trant reageerde de 82-jarige Henk Ettema donderdagochtend op de ingebruikname van het eerste... Ook op:
13:00
Gemeente Hardenberg
Sinds 2015 heeft de gemeente de taak om ondersteuning te bieden aan alle inwoners op het gebied van werk en inkomen, zelfstandig wonen...
12:46
Hardenberg Nu
Landbouwmuseum Dedemsvaart opent op 13 maart officieel de deuren. Ook op:
10:18
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Zo´n zestig belangstellenden hebben woensdagavond de eerste door Plaatselijk Belang georganiseerde bijeenkomst voor nieuwe inwoners...
10:18
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Regio - Precies tijdens de voorjaarsvakantie in Midden- en Noord-Nederland breekt een ijskoude winterperiode aan. Het is perfect weer... Ook op:

21 februari 2018

16:48
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
De Krim - Van maandag 26 februari tot 4 maart houdt De Krimse Revue de jaarlijkse potgrondactie. Dit jaar wordt het hele bedrag besteed... Ook op:
15:18
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Steeds meer kinderen in ons land zijn de dupe van financiële problemen thuis. Nationaal Fonds Kinderhulp wil er zijn voor deze kinderen... Ook op:
13:18
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart plaatste het volgende bericht op hun website: Wereldgebedsdag in St. Stephanuskerk. Ook op:
11:48
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Mariënberg - Hulpdiensten moesten woensdagmorgen uitrukken naar een brand bij een cafetaria in Mariënberg. Ook op:
10:43
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Donderdag 15 februari was de laatste dag dat clubs zich in konden schrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne en zodoende één van de clubs... Ook op:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ane Anerveen Anevelde Balkbrug Bergentheim Brucht Bruchterveld Collendoorn De Krim Dedemsvaart Den Velde Diffelen Gramsbergen Hardenberg Heemserveen Holtheme Holthone Hoogenweg Kloosterhaar Loozen Lutten Marienberg Radewijk Rheeze Rheezerveen Schuinesloot Sibculo Slagharen Venebrugge
Terug naarNieuws gemeente HardenbergNieuws regio HardenbergNieuws provincie OverijsselNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Hardenberg:

Regio's in de provincie Overijssel: