Drimble

Dedemsvaart Nieuws

Weerbericht Dedemsvaart | Meer nieuws uit de Gemeente Hardenberg Regio Hardenberg

informatie alleen over dedemsvaart
Bron in regio: Hardenberg NuDe Toren | HardenbergSallander.nlDedemsvaartse Courant | Dedemsvaart112 HardenbergRondOmmenDedemsvaart In VogelvluchtOud OmmenGemeente HardenbergGemeente Ommen

22 april 2019

09:44
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Regio - Zonnig weer met zomerse temperaturen maakt later in de week plaats voor stapelwolken en enkele buien. De temperatuur daalt... Zie ook:
08:23
FC Kanaalstreek
Thuis Uit Tijd Nieuw Buinen VKW 14:00 uur Stadskanaal Dedemsvaart 14:00 uur Lemelerveld Valthermond 14:00 uur Gieten Kwiek 14:00 uur Dalen...

21 april 2019

18:14
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Zaterdag 27 april wordt er van 10.00 tot 11.00 uur op het Kalkoven terrein in Dedemsvaart aandacht besteed aan Wereld Tai Chi Dag.... Zie ook:
17:25
RTV Oost
Een deel van het Zuiderbos in Dedemsvaart heeft vanmiddag in brand gestaan. De brandweer heeft het vuur geblust en wist de schade te beperken...
12:14
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Mark van de Werf, journalist voor het AD en later leraar in het basisonderwijs, maar nu bekend van zijn boeken over 'Meester Mark'... Zie ook:
12:14
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
In de nacht van zaterdag op zondag is de paasbult in Schuinesloot illegaal aangestoken. Zie ook:
11:55
Meter Nieuws
Noord en Oost Nederland stinkt door Duitse paasbulten..veel mensen ook in Alteveer en Dedemsvaart klagen over een rubberachtige...
10:44
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
De tunnel is vannacht geplaatst. De uiteindelijke start was later dan verwacht, namelijk rond drie uur. Tegen zeven uur was de geklaard. Zie ook:
10:14
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Regio - De grensregio heeft vanaf gisteravond last van smog en een brandlucht. Dit is afkomstig van de Duitse paasvuren. Door de rook... Zie ook:
09:44
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
De brandweer en politie zijn vannacht uitgerukt voor een uitslaande woningbrand aan de Van Roijensweg in Bergentheim. De brand woedde... Zie ook:
09:44
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Het Repair Café Hardenberg in De Koppel is bij velen bekend, gezien het aantal bezoekers. En gelukkig maar. Zaterdag zaten de vrijwilligers... Zie ook:
09:14
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Regio - Pasen verloopt dit jaar uitzonderlijk warm. Vandaag wordt het in De Bilt ruim 23 graden en morgen kan het bijna 25 graden worden.... Zie ook:
08:46
Hardenberg Nu
Streekmuseum De Kalkovens in Dedemsvaart opende zaterdag weer haar deuren voor het publiek. Met een druk op het toetsenbod door voorzitter... Zie ook:
01:26
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
De voorbereidingen voor het plaatsen van de voetgangerstunnel bij het station zijn in volle gang. Vannacht wordt de tunnel op zijn... Zie ook:

20 april 2019

22:44
De Stentor | Amateurvoetbal
Maxime Bennink van PEC Zwolle is opgenomen in de selectie van Oranje O23, dat volgende maand voor het eerst interlands gaat spelen....
22:05
Dedemsvaart In Vogelvlucht
Nadat de vele vrijwilligers de laatste hand zaterdag hadden gelegd om alles op en rond de baan voor Paasmaandag in orde te brengen.
20:14
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Pasen nadert weer met rasse schreden en dat houdt voor de motorsportliefhebber in dat zijn of haar hart weer sneller gaat slaan, want... Zie ook:
20:05
Dedemsvaart In Vogelvlucht
De weergoden waren zaterdag de organisatie van de ten Kate Pitstopdag in Nieuwleusen goed gezind. In de morgen uren leek het toch wat rustiger...

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ane Anerveen Anevelde Balkbrug Bergentheim Brucht Bruchterveld Collendoorn De Krim Dedemsvaart Den Velde Diffelen Gramsbergen Hardenberg Heemserveen Holtheme Holthone Hoogenweg Kloosterhaar Loozen Lutten Marienberg Radewijk Rheeze Rheezerveen Schuinesloot Sibculo Slagharen Venebrugge
Terug naarNieuws gemeente HardenbergNieuws regio HardenbergNieuws provincie OverijsselNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Hardenberg:

Regio's in de provincie Overijssel: