Drimble

Balkbrug Nieuws

Meer nieuws uit de Rode PijlGemeente Hardenberg Rode PijlRegio Hardenberg

menu balkbrug
Bron in regio: Hardenberg NuDe Toren | HardenbergDedemsvaartse Courant | DedemsvaartVechtdal Dichtbij112 HardenbergRondOmmenDe Fietsende Reporter | DedemsvaartDedemsvaart In VogelvluchtOud OmmenGemeente HardenbergGemeente Ommen

28 oktober 2016

09:13
Hardenberg Nu
De jongeren van Boost! Balkbrug hebben het volgende feestje voor de jeugd van 12 tot en met 16 jaar op het programma staan. Ook op:

27 oktober 2016

16:16
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Daltonschool Prinses Margriet houdt vrijdag 28 oktober de jaarlijkse fietsenkeuring. Alle kinderen mogen die dag met de fiets naar... Ook op:
15:28
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Molen de Star in Balkbrug houdt regelmatig een broodbakcursus. Op zaterdag 12 november staat een nieuwe cursus gepland. Pieter Ubels,... Ook op:
12:07
De Toren | Hardenberg
De Toren | Hardenberg plaatste het volgende bericht op hun website: Alzheimer Café Dedemsvaart/Balkbrug.

26 oktober 2016

18:07
Hardenberg Nu
Terwijl de leerlingen van obs Oud Avereest het nieuwe schoolplein in bezit nemen staan enkele ouders vanaf de nieuwe heuvel glimlachend... Ook op:
12:05
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Veiligheid in het verkeer is belangrijk. Nog steeds vinden er jaarlijks te veel ongelukken plaats. Binnen de bebouwde kom zijn er vaak... Ook op:
11:11
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
`Laten we heel duidelijk zijn, wij zijn niet tegen Jeugdzorg´, zegt Bernadette Gerth met nadruk. `Wel zijn wij, de stichting SOS Jeugdzorg,... Ook op:

25 oktober 2016

16:58
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
De 39-jarige tbs-er die verdacht wordt van poging moord op een sociotherapeut in een kliniek in Balkbrug weigert nog steeds om mee te werken... Ook op:
16:13
Hardenberg Nu
Paulien ten Kate is met pony Zita Clubkampioen Springen geworden tijdens de clubdag van Ponyclub Avereest. Ook op:
15:44
De Stentor | Zwolle
Terwijl hij de ene tbs-plaatsing nog niet achter de rug heeft staat de volgende alweer voor de deur. Een voormalige patiënt van de tbs-kliniek...

24 oktober 2016

12:52
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Loïs Joosse van Ponyclub Avereest heeft met Roos van de Dukershoeve de kampioenstitel in de klasse L categorie D/E gewonnen tijdens... Ook op:

21 oktober 2016

16:02
Dedemsvaart In Vogelvlucht
De afdeling Vechtdal van het Rode Kruis bestrijkt de gehele gemeente Hardenberg en is opzoek naar een nieuwe secretaris M/V, zie de advertentie...
14:41
Dalfsen Net
Komend weekend komen USV en Balkbrug niet in actie. Donderdagavond oefenden beide clubs tegen elkaar op sportpark Hulsterlanden. Bij USV ontbraken...
14:16
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
De mensen worden steeds ouder. Dat liet David van Bodegom liet woensdagavond in de Reestkerk, tijdens de bijeenkomst ´Gezond ouder... Ook op:
10:44
Vechtdal Centraal
21-10-2016 om 10:39 Komend weekend komen USV en Balkbrug niet in actie. Donderdagavond oefenden beide clubs tegen elkaar op sportpark...

20 oktober 2016

09:12
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Om de week kan er op donderdagmiddag gebreid worden in de Buurtkamer van MFC ´t Trefpunt. ´Breien voor jezelf´, zegt Ali Kremer,... Ook op:

19 oktober 2016

16:20
Hardenberg Nu
Vanwege het te geringe aantal kinderen stopt Gymnastiekvereniging Balkbrug met Bewegingskriebels. ´Het is jammer, maar we krijgen... Ook op:
14:37
Meppeler Courant
Over een jaar behoort Balkbrug in één klap tot de ´groenste´ dorpen van Nederland.
11:01
Dedemsvaartse Courant | Dedemsvaart
Bij molen De Star in Balkbrug start op zaterdag 12 november De Star Ommerschanstocht. De duurloop is een initiatief van Henny Berends.... Ook op:
09:13
Meppeler Courant
Bij een brand in Balkbrug zijn maandagochtend vroeg vier jonge katjes omgekomen. Ook opgeslagen gereedschap moest aan de vlammen geloven....

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ane Anerveen Anevelde Balkbrug Bergentheim Brucht Bruchterveld Collendoorn De Krim Dedemsvaart Den Velde Diffelen Gramsbergen Hardenberg Heemserveen Holtheme Holthone Hoogenweg Kloosterhaar Loozen Lutten Marienberg Radewijk Rheeze Rheezerveen Schuinesloot Sibculo Slagharen Venebrugge
Terug naarNieuws gemeente HardenbergNieuws regio HardenbergNieuws provincie OverijsselNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Hardenberg:

Regio's in de provincie Overijssel: