Drimble

Faillissementen in Zwaanshoek

Overzicht van de laatste bedrijven in Zwaanshoek die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over zwaanshoek

Overzicht recente faillissementen en surseances in Zwaanshoek

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Zwaanshoek. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Zwaanshoek

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
01-06-2016Holland Totaal Bouw BV
Bennebroekerweg, Zwaanshoek
Zwaanshoek60693614
28-04-2016Sprinkler Support Holland BV
Bennebroekerdijk, Zwaanshoek
Zwaanshoek37084891
30-01-2013Van Schie Ruitersport BV (hodn Van Schie Mensport)
Bennebroekerdijk, Zwaanshoek
Zwaanshoek34042081
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aalsmeerderbrug Abbenes Badhoevedorp Beinsdorp Boesingheliede Buitenkaag Burgerveen Cruquius Haarlemmerliede Halfweg Hoofddorp Leimuiderbrug Lijnden Lisserbroek Luchthaven Schiphol Nieuw Vennep Oude Meer Rijsenhout Rozenburg (NH) Schiphol-Rijk Spaarndam Vijfhuizen Weteringbrug Zwaanshoek Zwanenburg
Terug naarFaillissementen gemeente HaarlemmermeerFaillissementen regio HaarlemmermeerFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Haarlemmermeer:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: