Drimble

Faillissementen in Burgerveen

Overzicht van de laatste bedrijven in Burgerveen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over burgerveen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Burgerveen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Burgerveen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Burgerveen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
22-03-2018Christiaan Den Dekker Agro BV
Leimuiderdijk, Burgerveen
Burgerveen27325016
27-02-2018Houdstermaatschappij Christiaan Den Dekker BV
Leimuiderdijk, Burgerveen
Burgerveen28045216
11-10-2017Aam Planontwikkeling BV
Leimuiderdijk, Burgerveen
Burgerveen28058830
03-03-2017All4watersports BV
Leimuiderdijk, Burgerveen
Burgerveen58690417
28-05-2014Atp Handling BV
Oude Venneperweg, Burgerveen
Burgerveen54570085
19-10-2012Christiaan Den Dekker Beheer BV
Leimuiderdijk, Burgerveen
Burgerveen27325010
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aalsmeerderbrug Abbenes Badhoevedorp Beinsdorp Boesingheliede Buitenkaag Burgerveen Cruquius Haarlemmerliede Halfweg Hoofddorp Leimuiderbrug Lijnden Lisserbroek Luchthaven Schiphol Nieuw Vennep Oude Meer Rijsenhout Rozenburg (NH) Schiphol-Rijk Spaarndam Vijfhuizen Weteringbrug Zwaanshoek Zwanenburg
Terug naarFaillissementen gemeente HaarlemmermeerFaillissementen regio HaarlemmermeerFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Haarlemmermeer:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: