Drimble

Faillissementen in Zoutelande

Overzicht van de laatste bedrijven in Zoutelande die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over zoutelande

Overzicht recente faillissementen en surseances in Zoutelande

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Zoutelande. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Zoutelande

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
01-04-2020Rinert Holding BV
Bosweg, Zoutelande
Zoutelande61159530
01-04-2020Rinert BV
Bosweg, Zoutelande
Zoutelande61161551
28-08-2019Royal T-stick Europe BV
Langendam, Zoutelande
Zoutelande37132387
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aagtekerke Biggekerke Domburg Gapinge Grijpskerke Koudekerke Meliskerke Oostkapelle Serooskerke Veere Vrouwenpolder Westkapelle Zoutelande
Terug naarFaillissementen gemeente VeereFaillissementen regio WalcherenFaillissementen provincie ZeelandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Walcheren:

   Regio's in de provincie Zeeland: