Drimble

Faillissementen in Grijpskerke

Overzicht van de laatste bedrijven in Grijpskerke die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over grijpskerke

Overzicht recente faillissementen en surseances in Grijpskerke

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Grijpskerke. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Grijpskerke

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
13-11-2019C. Dekker Holding BV
Pioniersweg, Grijpskerke
Grijpskerke22039869
01-12-2017Esti Gevelelementen BV
Molenstraat, Grijpskerke
Grijpskerke22033418
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aagtekerke Biggekerke Domburg Gapinge Grijpskerke Koudekerke Meliskerke Oostkapelle Serooskerke Veere Vrouwenpolder Westkapelle Zoutelande
Terug naarFaillissementen gemeente VeereFaillissementen regio WalcherenFaillissementen provincie ZeelandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Walcheren:

   Regio's in de provincie Zeeland: