Drimble

Faillissementen in Vogelenzang

Overzicht van de laatste bedrijven in Vogelenzang die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over vogelenzang

Overzicht recente faillissementen en surseances in Vogelenzang

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Vogelenzang. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Vogelenzang

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
04-09-2019Jasje Beheer BV
Gravin Margarethahof, Vogelenzang
Vogelenzang24166477
13-09-2017Bouwbedrijf C. Heemskerk BV
Graaf Florislaan, Vogelenzang
Vogelenzang55431704
10-06-2015Het Seinhuis BV (hodn Het Seinhuis BV)
Leidsevaart, Vogelenzang
Vogelenzang34132113
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aerdenhout Bennebroek Bentveld Bloemendaal Overveen Vogelenzang
Terug naarFaillissementen gemeente BloemendaalFaillissementen regio HaarlemFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Haarlem:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: