Faillissementen in Bloemendaal

Overzicht van de laatste bedrijven in Bloemendaal die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over bloemendaal

Overzicht recente faillissementen en surseances in Bloemendaal

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Bloemendaal. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Bloemendaal

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
22-01-2019Vaart en Landzigt BV
Korte Kleverlaan, Bloemendaal
Bloemendaal69089981
05-09-2017Prestige Zorg BV
Bloemendaalseweg, Bloemendaal
Bloemendaal61813052
06-06-2017Tigra Aalsmeer BV
Zocherlaan, Bloemendaal
Bloemendaal34221884
29-03-2016Medicare Health Centre BV
Pieter Keijlaan, Bloemendaal
Bloemendaal60646748
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aerdenhout Bennebroek Bloemendaal Overveen Vogelenzang
Terug naarFaillissementen gemeente BloemendaalFaillissementen regio HaarlemFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Haarlem:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: