Drimble

Faillissementen in Uddel

Overzicht van de laatste bedrijven in Uddel die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over uddel

Overzicht recente faillissementen en surseances in Uddel

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Uddel. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Uddel

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
03-05-2018Vr Holding BV
Meester Boelenweg, Uddel
Uddel09161051
03-03-2017Eetcafé Het Vosje VOF
Elspeterweg, Uddel
Uddel08174916
27-08-2015Snijders Beheer BV
Amersfoortseweg, Uddel
Uddel08125371
18-04-2014Trade Unlimited BV (hodn Tu-masterline)
Amersfoortseweg, Uddel
Uddel31043003
24-03-2014Internationaal Veetransport Van Den Brink BV
Oudedijk, Uddel
Uddel08053640
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Apeldoorn Beekbergen Beemte Broekland Hoenderloo Hoog Soeren Klarenbeek Lieren Loenen Radio Kootwijk Uddel Ugchelen Wenum Wiesel
Terug naarFaillissementen gemeente ApeldoornFaillissementen regio ApeldoornFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Apeldoorn:

   Regio's in de provincie Gelderland: