Faillissementen in Loenen

Overzicht van de laatste bedrijven in Loenen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over loenen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Loenen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Loenen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Loenen

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
23-06-2020Eye4work Makelaars In Werk BV
Hoofdweg, Loenen
Loenen01122139
05-03-2019Herberg De Luchte (h.o.d.n.)
Hoofdweg, Loenen
Loenen71025472
05-01-2015Steilhul BV
Eerbeekseweg, Loenen
Loenen08182601
16-07-2013Johannes Cornelis Henricus Maria Bettonviel (hodn Dymaxx)
Eerbeekseweg, Loenen
Loenen08095373
23-02-2012Van Den Berg Touring & Reizen BV (hodn De Veluwe Tours)
Voorsterweg, Loenen
Loenen08075201
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Apeldoorn Beekbergen Beemte Broekland Hoenderloo Hoog Soeren Klarenbeek (Apeldoorn) Lieren Loenen Radio Kootwijk Uddel Ugchelen Wenum Wiesel
Terug naarFaillissementen gemeente ApeldoornFaillissementen regio ApeldoornFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Apeldoorn:

   Regio's in de provincie Gelderland: