Faillissementen in Terwispel

Overzicht van de laatste bedrijven in Terwispel die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over terwispel

Overzicht recente faillissementen en surseances in Terwispel

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Terwispel. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Terwispel

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
28-01-2020Bio Energie Friesland BV
De Streek, Terwispel
Terwispel53009398
28-11-2017Floraoord (h.o.d.n.) (voorheen)
Spaltenbręge, Terwispel
Terwispel01143951
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bakkeveen Beetsterzwaag Frieschepalen Gorredijk Hemrik Jonkerslan Langezwaag Lippenhuizen Luxwoude Nij Beets Olterterp Siegerswoude Terwispel Tijnje Ureterp Wijnjewoude
Terug naarFaillissementen gemeente OpsterlandFaillissementen regio HeerenveenFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Heerenveen:

   Regio's in de provincie Friesland: