Drimble

Faillissementen in Lippenhuizen

Overzicht van de laatste bedrijven in Lippenhuizen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over lippenhuizen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Lippenhuizen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Lippenhuizen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Lippenhuizen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
26-10-2016(voorheen) Café-cafetaria De Toer
De Buorren, Lippenhuizen
Lippenhuizen01107249
01-04-2015Koopmans Reizen BV
Singel, Lippenhuizen
Lippenhuizen01114591
01-04-2015Wietze Koopmans Holding BV
Singel, Lippenhuizen
Lippenhuizen01067999
13-08-2014De Paardenboerderij V.o.f.
Bûtewei, Lippenhuizen
Lippenhuizen01110499
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bakkeveen Beetsterzwaag Frieschepalen Gorredijk Hemrik Jonkerslan Langezwaag Lippenhuizen Luxwoude Nij Beets Olterterp Siegerswoude Terwispel Tijnje Ureterp Wijnjewoude
Terug naarFaillissementen gemeente OpsterlandFaillissementen regio HeerenveenFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Heerenveen:

   Regio's in de provincie Friesland: