Drimble

Faillissementen in Termunten

Overzicht van de laatste bedrijven in Termunten die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over termunten

Overzicht recente faillissementen en surseances in Termunten

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Termunten. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Termunten

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
14-11-2019Benbellen.nl Computerservice Aan Huis (h.o.d.n.)
Kenninckweg, Termunten
Termunten04066514
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bierum Borgsweer Delfzijl Farmsum Godlinze Holwierde Krewerd Losdorp Meedhuizen Spijk (GR) Termunten Termunterzijl Wagenborgen Woldendorp
Terug naarFaillissementen gemeente DelfzijlFaillissementen regio DelfzijlFaillissementen provincie GroningenFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Delfzijl:

   Regio's in de provincie Groningen: