Drimble

Faillissementen in Garsthuizen

Overzicht van de laatste bedrijven in Garsthuizen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over garsthuizen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Garsthuizen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Garsthuizen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Garsthuizen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
28-01-2019Sinner Ligfietsenbedrijf V.o.f. (h.o.d.n.) (voorheen)
Walkumaweg, Garsthuizen
Garsthuizen02051954
02-05-2018Installatietechniek Brontsema BV
Smydingheweg, Garsthuizen
Garsthuizen63112280
17-09-2014Hodn Installatiebedrijf Brontsema
Smydingheweg, Garsthuizen
Garsthuizen02052365
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Zandt Eenum Garrelsweer Garsthuizen Huizinge Leermens Loppersum Middelstum Oosterwijtwerd Startenhuizen Stedum Toornwerd Westeremden Westerwijtwerd Wirdum (GR) Zeerijp
Terug naarFaillissementen gemeente LoppersumFaillissementen regio DelfzijlFaillissementen provincie GroningenFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Delfzijl:

   Regio's in de provincie Groningen: