Drimble

Faillissementen in Schelluinen

Overzicht van de laatste bedrijven in Schelluinen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over schelluinen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Schelluinen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Schelluinen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Schelluinen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
21-08-2019Loon- En Verhuurbedrijf Gebr. De Kreij BV
Parallelweg, Schelluinen
Schelluinen23083927
23-08-2018Total Commercial Care BV (h.o.d.n. All In Project En Interieur)
Kievitstraat, Schelluinen
Schelluinen23076270
29-06-2016Ymond Verhuur BV (hodn Rijnmond Rail Services)
Kievitstraat, Schelluinen
Schelluinen34216322
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Arkel Bleskensgraaf Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden
Terug naarFaillissementen gemeente MolenlandenFaillissementen regio AlblasserwaardFaillissementen provincie Zuid-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

   Regio's in de provincie Zuid-Holland: