Drimble

Faillissementen in Hoogblokland

Overzicht van de laatste bedrijven in Hoogblokland die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over hoogblokland

Overzicht recente faillissementen en surseances in Hoogblokland

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Hoogblokland. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Hoogblokland

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
23-01-2019Bouwbedrijf Bijkerk BV
Dorpsweg, Hoogblokland
Hoogblokland23039939
14-05-2014Sports Vintage BV
Dorpsweg, Hoogblokland
Hoogblokland30260981
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Arkel Bleskensgraaf Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden
Terug naarFaillissementen gemeente MolenlandenFaillissementen regio AlblasserwaardFaillissementen provincie Zuid-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

   Regio's in de provincie Zuid-Holland: