Drimble

Faillissementen in Nieuwolda

Overzicht van de laatste bedrijven in Nieuwolda die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over nieuwolda

Overzicht recente faillissementen en surseances in Nieuwolda

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Nieuwolda. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Nieuwolda

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
02-03-2016Bouma Holding BV
Wagenborgerweg, Nieuwolda
Nieuwolda02085783
10-09-2014Garage Verwer
Hoofdweg West, Nieuwolda
Nieuwolda02317755
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Waar Bad Nieuweschans Beerta Blauwestad Drieborg Finsterwolde Heiligerlee Midwolda Nieuw-Beerta Nieuw-Scheemda Nieuwolda Oostwold Oudezijl Scheemda Westerlee Winschoten
Terug naarFaillissementen gemeente OldambtFaillissementen regio WinschotenFaillissementen provincie GroningenFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Winschoten:

   Regio's in de provincie Groningen: