Drimble

Faillissementen in Beerta

Overzicht van de laatste bedrijven in Beerta die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over beerta

Overzicht recente faillissementen en surseances in Beerta

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Beerta. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Beerta

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
27-09-2017Inter-bulk Beheer BV (hodn Bulk-cargo Holland)
Hoofdstraat, 9686 PH Beerta
Beerta53128737
13-08-2014V.o.f. Smith Transport
Hoofdstraat, 9686 PK Beerta
Beerta02318187
11-06-2014Bulk-cargo Sweden BV
Hoofdstraat, 9686 PH Beerta
Beerta56186207
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Waar Bad Nieuweschans Beerta Blauwestad Drieborg Finsterwolde Heiligerlee Midwolda Nieuw-Beerta Nieuw-Scheemda Nieuwolda Oostwold Oudezijl Scheemda Westerlee Winschoten
Terug naarFaillissementen gemeente OldambtFaillissementen regio WinschotenFaillissementen provincie GroningenFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Winschoten:

   Regio's in de provincie Groningen: