Drimble

Faillissementen in Lathum

Overzicht van de laatste bedrijven in Lathum die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over lathum

Overzicht recente faillissementen en surseances in Lathum

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Lathum. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Lathum

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
05-02-2020Automobielbedrijf Wema (h.o.d.n.)
Brinkenweg, Lathum
Lathum09042935
23-01-2019De Sedde BV
Marsweg, Lathum
Lathum62166670
20-11-2013Ceres B&o BV (hodn Ceres Elektro)
Watervogel, Lathum
Lathum18064552
29-08-2013Future Holding Ede BV
IJsvogel, Lathum
Lathum09108210
07-06-2013VOF De Bolder
De Muggenwaard, Lathum
Lathum09113153
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aerdt Angerlo Babberich Giesbeek Herwen Lathum Lobith Pannerden Spijk (Rijnwaarden) Tolkamer Zevenaar
Terug naarFaillissementen gemeente ZevenaarFaillissementen regio LiemersFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Liemers:

   Regio's in de provincie Gelderland: