Drimble

Faillissementen in Babberich

Overzicht van de laatste bedrijven in Babberich die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over babberich

Overzicht recente faillissementen en surseances in Babberich

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Babberich. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Babberich

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
21-08-2019Arnoldus Logistiek BV
Transito, Babberich
Babberich34371518
01-03-2018Sport Vereniging Babberich
Beekseweg, Babberich
Babberich40120666
24-06-2014Du Frene BV
Transito, Babberich
Babberich09074695
12-04-2013Peter Hendrikus Theodorus Nass
Sleeg, Babberich
Babberich55722474
21-07-2011Summaest Enterprises BV
Beekseweg, Babberich
Babberich30139445
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aerdt Angerlo Babberich Giesbeek Herwen Lathum Lobith Pannerden Spijk (Rijnwaarden) Tolkamer Zevenaar
Terug naarFaillissementen gemeente ZevenaarFaillissementen regio LiemersFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Liemers:

   Regio's in de provincie Gelderland: