Drimble

Faillissementen in Grevenbicht

Overzicht van de laatste bedrijven in Grevenbicht die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over grevenbicht

Overzicht recente faillissementen en surseances in Grevenbicht

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Grevenbicht. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Grevenbicht

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
19-01-2017Hodn Café-terras D'n Hollenjer
Pannesheuvel, Grevenbicht
Grevenbicht55860079
23-06-2016C & N Projects BV (hodn C & N Projects)
Ds. Dr. Deelemanstraat, Grevenbicht
Grevenbicht14092295
23-06-2016C & N Security Group BV
Ds. Dr. Deelemanstraat, Grevenbicht
Grevenbicht14092294
14-01-2015Schildersbedrijf Theo Pustjens BV
Nieuwstraat, Grevenbicht
Grevenbicht13036546
19-05-2011M. Schrooten Holding BV
Nieuwstraat, Grevenbicht
Grevenbicht14107641
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Born Buchten Einighausen Geleen Grevenbicht Guttecoven Holtum Limbricht Munstergeleen Obbicht Papenhoven Sittard Windraak
Terug naarFaillissementen gemeente Sittard-GeleenFaillissementen regio SittardFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Sittard:

   Regio's in de provincie Limburg: