Drimble

Faillissementen in Einighausen

Overzicht van de laatste bedrijven in Einighausen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over einighausen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Einighausen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Einighausen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Einighausen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
16-01-2019Instalatiebedrijf P.kneepkens (h.o.d.n.)
Mauritsweg, Einighausen
Einighausen65188888
12-06-2014Hodn (voorheen) 't Caravanhuys
Brandstraat, Einighausen
Einighausen12059549
20-06-2013Van Mulken Heylighen Bouw
Dr. Schweitzerstraat, Einighausen
Einighausen14078106
15-12-2011Air Fair Holland BV
Heistraat, Einighausen
Einighausen14044544
08-12-2011Rca Consultancy BV
Heistraat, Einighausen
Einighausen14046591
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Born Buchten Einighausen Geleen Grevenbicht Guttecoven Holtum Limbricht Munstergeleen Obbicht Papenhoven Sittard Windraak
Terug naarFaillissementen gemeente Sittard-GeleenFaillissementen regio SittardFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Sittard:

   Regio's in de provincie Limburg: