Drimble

Faillissementen in Eelderwolde

Overzicht van de laatste bedrijven in Eelderwolde die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over eelderwolde

Overzicht recente faillissementen en surseances in Eelderwolde

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Eelderwolde. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Eelderwolde

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
11-01-2017Hodn Klussenbedrijf Know Mi
Jan Woltherslaan, Eelderwolde
Eelderwolde02085320
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bunne De Groeve De Punt Donderen Eelde Eelderwolde Midlaren Oudemolen (DR) Paterswolde Taarlo Tynaarlo Vries Winde Yde Zeegse Zeijen Zuidlaarderveen Zuidlaren
Terug naarFaillissementen gemeente TynaarloFaillissementen regio TynaarloFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Tynaarlo:

   Regio's in de provincie Drenthe: