Drimble

Faillissementen in De Groeve

Overzicht van de laatste bedrijven in De Groeve die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over de groeve

Overzicht recente faillissementen en surseances in De Groeve

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in De Groeve. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in De Groeve

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
13-12-2017Zorghoeve Diogenes BV
Hunzeweg, De Groeve
De Groeve01143268
13-12-2017Stichting Diogenes (h.o.d.n. Diogenes Lokatie `n Doaldersstee)
Hunzeweg, De Groeve
De Groeve04063553
25-10-2017Diogenes Beheer BV
Hunzeweg, De Groeve
De Groeve01143264
29-02-2016Slootreinigingsbedrijf Holstein BV
Pelincksweg, De Groeve
De Groeve04060912
29-02-2016Abis BV
Pelincksweg, De Groeve
De Groeve04079196
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bunne De Groeve De Punt Donderen Eelde Eelderwolde Midlaren Oudemolen (DR) Paterswolde Taarlo Tynaarlo Vries Winde Yde Zeegse Zeijen Zuidlaarderveen Zuidlaren
Terug naarFaillissementen gemeente TynaarloFaillissementen regio TynaarloFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Tynaarlo:

   Regio's in de provincie Drenthe: