Drimble

Faillissementen in Brukske 2 (Venray)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Brukske 2 (Venray) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt brukske 2 (venray)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Brukske 2 (Venray)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Brukske 2 (Venray) in de gemeente Venray. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Brukske 2 (Venray)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
15-03-2018Ogz Nederland, Ogz Boedelruimingen,`t MÈrthoÊs (h.o.d.n.) (voorheen)
Mambostraat, Venray
Venray58454926

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Brukske 2 (Venray)Wijk Brukske (Venray)
Plaatsen in deze gemeente Blitterswijck Castenray Geijsteren Heide Leunen Merselo Oirlo Oostrum Smakt Venray Veulen Vredepeel Wanssum Ysselsteyn
Terug naarFaillissementen gemeente VenrayFaillissementen regio VenrayFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Venray:

   Regio's in de provincie Limburg: