Drimble

Faillissementen in Vredepeel

Overzicht van de laatste bedrijven in Vredepeel die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over vredepeel

Overzicht recente faillissementen en surseances in Vredepeel

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Vredepeel. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Vredepeel

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
03-04-2019V.o.f. Van Vijfeijken-van Lankvelt
Vredeweg, Vredepeel
Vredepeel17232337
05-03-2019Van Bakel Onroerend Goed BV
Vredeweg, Vredepeel
Vredepeel12034369
22-02-2016Vremabel BV
Vredeweg, Vredepeel
Vredepeel12029677
17-12-2014Van Duijnhoven Deuren Beheer BV
Johan van Wyttenhorstweg, Vredepeel
Vredepeel12039704
17-12-2014Van Duijnhoven Deuren BV (hodn Timmerfabriek Peter Van Duijnhoven)
Johan van Wyttenhorstweg, Vredepeel
Vredepeel12020021
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Blitterswijck Castenray Geijsteren Heide Leunen Merselo Oirlo Oostrum Smakt Venray Veulen Vredepeel Wanssum Ysselsteyn
Terug naarFaillissementen gemeente VenrayFaillissementen regio VenrayFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Venray:

   Regio's in de provincie Limburg: