Drimble

Faillissementen in Bong (Baarlo)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Bong (Baarlo) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt bong (baarlo)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Bong (Baarlo)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Bong (Baarlo) in de gemeente Peel en Maas. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Bong (Baarlo)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
27-12-2017Falcon Roses BV (h.o.d.n. Falcon Roses)
Bongardweide, Baarlo
Baarlo14106836
27-12-2017Savi BV
Bongardweide, Baarlo
Baarlo14121686

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Bong (Baarlo)Wijk Baarlo
Plaatsen in deze gemeente Baarlo Beringe Egchel Grashoek Helden Kessel Koningslust Maasbree Meijel Panningen
Terug naarFaillissementen gemeente Peel en MaasFaillissementen regio VenloFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Venlo:

   Regio's in de provincie Limburg: