Drimble

Faillissementen in Grashoek

Overzicht van de laatste bedrijven in Grashoek die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over grashoek

Overzicht recente faillissementen en surseances in Grashoek

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Grashoek. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Grashoek

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
20-07-2018R.j.w. Versteegen (h.o.d.n.)
Lorbaan, Grashoek
Grashoek14131758
22-10-2014Houthandel En Timmerfabriek Van Ophoven BV
Helenaveenseweg, Grashoek
Grashoek12017412
10-07-2013Leo En Marga Veldhuijzen VOF
Ontginningsweg, Grashoek
Grashoek12045247
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Baarlo Beringe Egchel Grashoek Helden Kessel Koningslust Maasbree Meijel Panningen
Terug naarFaillissementen gemeente Peel en MaasFaillissementen regio VenloFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Venlo:

   Regio's in de provincie Limburg: