Drimble

Vakblad IJs Vakblad IJs

Hieronder staan de laatste berichten van Vakblad IJs. Onderaan de pagina staat een link naar hun homepage.

 Bronnen: Bed & BreakfastBier MagazineBiernetCoffeeProDe Café krantDe Nationale HorecagidsDe Restaurant KrantDrinks SlijtersvakbladEntree MagazineFNV HorecaFoodclicksHoreca ProductnieuwsHorecavizierHospitality ManagementHotelbouwplannenLunchroomMeeting MagazineMisset HorecaSnackkoerierUIT MagazineVakblad IJsWhisky PassionResto VanHarteEntree Magazine | OpinieKon. Horeca Nederland

28 mei 2019

01:05
Vakblad IJs
Voedingsmiddelentechnoloog IJsbrand Velzeboer denkt dat de dreiging voor de voedselveiligheid groeit. “Het Centraal Bureau...
☆ Vakblad IJs

24 mei 2019

13:03
Vakblad IJs
FEDIMA (The Federation of European Manufacturers and Suppliers of Ingredients to the Bakery, Confectionary and Patisserie...
☆ Vakblad IJs
13:03
Vakblad IJs
Nazaten van de oprichters van de Ringers Chocoladefabrieken blazen het Ringers merk nieuw leven in. Zij nemen de in Hoorn...
☆ Vakblad IJs
13:03
Vakblad IJs
De ijsbereiders van XXI ICE in Ierland komen met een nieuwe ijssmaak, Chicken Nugget Ice Cream. IJs gemaakt van kipnuggets...
☆ Vakblad IJs

23 mei 2019

15:03
Vakblad IJs
De beurs ´Food ingredients Europe & natural ingredients´ vindt dit jaar plaats van 3 tot 5 december in het Parc...
☆ Vakblad IJs
11:03
Vakblad IJs
De beurs ´Food ingredients Europe & natural ingredients´ vindt dit jaar plaats van 3 tot 5 december in het Parc...
☆ Vakblad IJs
11:03
Vakblad IJs
Lekker is een vreselijk woord. Waaróm is het lekker? Leg dat maar eens uit. ´De taal van smaak´ gaat over hoe je woorden...
☆ Vakblad IJs

21 mei 2019

15:01
Vakblad IJs
De ijsverkopers in Puttershoek hebben er een concurrent bij. De 13-jarige Daniël Mol verkoopt ambachtelijk Italiaans room-...
☆ Vakblad IJs
13:01
Vakblad IJs
Een nieuwsbrief is een goed marketingmiddel. Je treedt direct in contact met je klant en bereikt er meer mensen mee dan met je social...
☆ Vakblad IJs

20 mei 2019

15:01
Vakblad IJs
Carlo Midiri is de nieuwste Chef Ambassadeur van het chocolademerk Callebaut. Hij gaat deel uitmaken van de internationale...
☆ Vakblad IJs

16 mei 2019

17:06
Vakblad IJs
Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) maakt vandaag een nieuwe serie Brancheplannen Duurzaam Verpakken openbaar....
☆ Vakblad IJs

14 mei 2019

11:06
Vakblad IJs
De partnerbijeenkomst van de Food Innovation Academy (FIA) vond op 9 mei plaats in het in aanbouw zijnde pand aan de Industrieweg...
☆ Vakblad IJs

10 mei 2019

15:06
Vakblad IJs
Op 10 mei bestaat Win Equipment 30 jaar. Om dit te vieren organiseert de producent van softijsmachines een speciale Instagram-actie...
☆ Vakblad IJs

9 mei 2019

13:06
Vakblad IJs
Onder het motto ´People who love to eat are always the best people´ (Julia Child) bracht Uitgeverij Unieboek...
☆ Vakblad IJs
01:06
Vakblad IJs
IJscafé Holland bestaat deze zomer tien jaar en heeft vanaf het begin goed gelopen. De drie nominaties voor de ijssalon...
☆ Vakblad IJs

7 mei 2019

15:02
Vakblad IJs
Insecten worden genoemd als een belangrijke voedselbron voor de toekomst. Het is een bron van eiwitten en een goed alternatief...
☆ Vakblad IJs
11:02
Vakblad IJs
Het aandeel biologisch neemt toe. Uit onderzoek van Ruigrok NetPanel in opdracht van Bionext blijkt dat van zeven op de tien...
☆ Vakblad IJs

3 mei 2019

13:02
Vakblad IJs
Woensdag 1 mei opende de aanmelding voor de Food100-lijst 2019, een netwerk voor voedselveranderaars van vandaag en morgen....
☆ Vakblad IJs

2 mei 2019

15:02
Vakblad IJs
Meesterijsbereider Hans Kennis runt drie bedrijven in ijs en chocolade. Zelfs in de winter heeft hij werk, eigenlijk meer...
☆ Vakblad IJs
11:04
Vakblad IJs
Meesterijsbereider Hans Kennis runt drie bedrijven in ijs en chocolade. Zelfs in de winter heeft hij werk, eigenlijk meer...
☆ Vakblad IJs
► Meer berichten van Vakblad IJs tref je aan op hun website: https://www.vakbladijs.nl/