Drimble

De Restaurant Krant De Restaurant Krant

Hieronder staan de laatste berichten van De Restaurant Krant. Onderaan de pagina staat een link naar hun homepage.

 Bronnen: De Nationale HorecagidsDe Restaurant KrantEntree MagazineFNV HorecaFoodcklicksHoreca ProductnieuwsHorecavakblad GastronomieHorecavizierKHNLunchroomMisset CafeMisset CateringMisset FastfoodMisset HorecaMisset HotelMisset RestaurantEntree Magazine | OpinieKon. Horeca Nederland

24 februari 2017

17:13
De Restaurant Krant
Op 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar deze verkiezingen heeft de redactie een vijftal stellingen bedacht over... Ook op: Lunchroom
De Restaurant Krant
10:13
De Restaurant Krant
Op dinsdag 21 februari jl. werd in Maastricht het contract getekend voor de overname per 1 maart a.s. van Bienvenue Hospitality door...
De Restaurant Krant
09:43
De Restaurant Krant
Tafelolie Verder komt er in het voorjaar een speciale jubileumeditie uit van de eigen olijfolie. In een prachtige luxueuze jubileum...
De Restaurant Krant

23 februari 2017

15:13
De Restaurant Krant
Supermarktketen Albert Heijn gaat de komende maanden experimenteren met koffiecafés en afhaalrestaurants in een aantal winkels. Dat laat... Ook op: Lunchroom
De Restaurant Krant
11:48
De Restaurant Krant
Regio Zuid-Limburg van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft Guido Kreutzer benoemd tot voorzitter. Kreutzer volgt Jolanda Hameleers... Ook op: Lunchroom
De Restaurant Krant
10:47
De Restaurant Krant
Restaurant Spetters in Breskens van chefkok Laurent Smallegange is genomineerd voor een JRE Heritage Awards. Dat heeft de JRE bekend...
De Restaurant Krant

22 februari 2017

17:17
De Restaurant Krant
Wie zijn gasten graag brood wil geven tijdens een lekker ontbijt of goede lunch, kan dan het beste volkorenbrood serveren. Uit onderzoek... Ook op: Lunchroom
De Restaurant Krant
15:47
De Restaurant Krant
Per 1 maart is Ivan Beusink onder leiding van executive chef Joris Bijdendijk de nieuwe chef de cuisine van Rijks, het restaurant van het Rijksmuseum. Ook op: Horecavizier
De Restaurant Krant
11:17
De Restaurant Krant
Per 15 februari hanteert de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit een nieuwe aanpak. Deze wordt eenduidiger, transparanter en strenger.... Ook op: Lunchroom
De Restaurant Krant
10:47
De Restaurant Krant
Voorzitter Robèr Willemsen van Koninklijke Horeca Nederland vind het onverantwoord dat supermarkten bier als stuntartikel gebruiken....
De Restaurant Krant
09:47
De Restaurant Krant
Vanaf 15 maart 2017 zullen Jos Timmer en Wim de Beer samen het nieuwe chefsteam van restaurant De Kas vormen. Beiden komen van restaurant... Ook op: Horecavakblad Gastronomie
De Restaurant Krant

21 februari 2017

17:44
De Restaurant Krant
De online veiling omvat ruim 240 producten bestaande uit onder andere: ´Miele´ vrieskasten, inbouwovens, wokpan branders,...
De Restaurant Krant
17:14
De Restaurant Krant
AirDnD.nl (afkorting voor Drink and Dine), het platform waarmee iedereen een huiskamerrestaurant kan zoeken, boeken, betalen en beoordelen,... Ook op: Lunchroom
De Restaurant Krant
16:44
De Restaurant Krant
Restaurant Amber in Hong Kong van de Nederlandse Chef-kok Richard Ekkebus is derde geworden tijdens Asia's 50 Best Restaurants....
De Restaurant Krant
13:44
De Restaurant Krant
De gemiddelde prijs van een glas bier in de horeca was in 2016 2,43 euro. In 2015 was dit nog 2,38 euro. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal... Ook op: Lunchroom
De Restaurant Krant
Rode PijlMeer berichten van De Restaurant Krant tref je aan op hun homepage http://www.derestaurantkrant.nl/