Coronanieuws Zoutelande

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste Corona-gerelateerde berichten uit Zoutelande.

informatie alleen over zoutelande

Nieuws over Corona in Zoutelande

Op deze pagina staat een overzicht van berichten over het coronavirus uit Zoutelande. Deze berichten over corona worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

Deze grafiek laat het aantal aangetoonde besmettingen, het aantal ziekenhuisopnamen en het aantal sterfgevallen zien.

Op dit moment zijn er uit de gemeente Veere zes in het ziekenhuis opgenomen COVID-19-patiënten (dit zijn er 27.4 per 100.000 inwoners in deze gemeente). Het aantal aangetoonde corona-besmettingen in deze gemeente is 27 (dit zijn er 123.4 per 100.000 inwoners). Het officiële aantal mensen dat overleden is aan corona in de gemeente Veere is twee (dit zijn er 9.1 per 100.000 inwoners).

19 mei 2020

19:33
Omroep Zeeland
De gemeente Veere zoekt vrijwilligers die toeristen de komend dagen op de coronamaatregelen willen wijzen. De gemeente verwacht vanaf...

13 mei 2020

19:42
AD | Kampen
Welke zorgheld wil een week in ons vakantiehuisje in Zoutelande verblijven? Ruim vijftig reacties kwamen binnen na deze oproep van de familie... Zie ook:

5 mei 2020

14:42
AD | Kampen
Een week gratis verblijven in een vakantiehuisje in het Zeeuwse Zoutelande. Een familie uit Kampen maakt dit gebaar naar een intensive... Zie ook:

1 mei 2020

16:21
Autobahn
Zoutelande... Zoutelande... Niets is mooier dan met jou het land doorkruisen. Op mistroostige plekken je bij me te hebben. Blabla.... Zie ook:

30 april 2020

13:48
PZC | Walcheren
Het strand tussen Dishoek en Zoutelande wordt dit jaar niet opgespoten. Het dagelijks bestuur van de gemeente Veere is niet bereid... Zie ook:

20 april 2020

23:34
PZC | Walcheren
Joyce heeft het razend druk, ook al is haar minicamping in Zoutelande leeg en verlaten. ,,Ik moet nog een nieuwe opdracht verzinnen,... Zie ook:
21:46
PZC | Walcheren
Joyce heeft het razend druk, ook al is haar minicamping in Zoutelande leeg en verlaten. ,,Ik moet nog een nieuwe opdracht verzinnen,... Zie ook:

12 april 2020

15:46
PZC | Walcheren
Aangezien ze al weken niet meer repeteren, hebben ze wel eens beter gespeeld. Maar dat telde niet. ,,Het voelt zo goed als je dit kunt...

8 april 2020

19:26
BN DeStem | Zeeland
Tijdens het videobellen met collega´s schept Wim er niet over op dat hij vlakbij het strand woont. In Zoutelande nog wel, je weet...

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aagtekerke Biggekerke Domburg Gapinge Grijpskerke Koudekerke Meliskerke Oostkapelle Serooskerke Veere Vrouwenpolder Westkapelle Zoutelande
Terug naarCoronanieuws gemeente VeereCoronanieuws regio WalcherenCoronanieuws provincie ZeelandCoronanieuws Nederland

Gemeenten in de regio Walcheren:

Regio's in de provincie Zeeland: