Coronanieuws regio Noordwest Friesland

Per gemeente: Harlingen Waadhoeke

informatie alleen over regio noordwest friesland

Nieuws over Corona in de regio Noordwest Friesland

Op deze pagina staat een overzicht van berichten over het coronavirus uit de regio Noordwest Friesland. Deze berichten over corona worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken. Onderaan deze pagina kunt u ook nieuws over het Covid-19-virus filteren per gemeente.

Deze grafiek laat het aantal aangetoonde besmettingen, het aantal ziekenhuisopnamen en het aantal sterfgevallen zien. Het totale aantal aangetoonde besmettingen in de regio Noordwest Friesland op 29 mei 2020 is 117. Het aantal ziekenhuisopnamen is 16 en het aantal overleden personen is 16.

30 mei 2020

12:21
Bildtse Post | Sint Annaparochie
Week 11 sinds het begin van de coronacrisis, het elfde deel van het dagboek van zorgondernemer Gea Oevering van NBS De Parrebeam uit St.-Annaparochie.
09:35
Franeker Actueel
Deze zomer blijft het openluchtzwembad Waadhoeke in Menaam (Menaldum) dicht. De Coronamaatregelen en achterstallig onderhoud maakten...

29 mei 2020

18:51
Gemeente Waadhoeke | Facebook
De planning voor de versoepeling van de coronamaatregelen is bijgewerkt. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen vanaf 1 juni (georganiseerd...
16:38
Harlingen Boeit
De Voorzitter van de Veiligheidsregio Fryslân maakt bekend dat hij heeft vastgesteld de “Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio... Zie ook:
15:35
Gemeente Harlingen
De Voorzitter van de Veiligheidsregio Fryslân maakt bekend dat hij heeft vastgesteld de “Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio... Zie ook:
15:35
Gemeente Harlingen
Het Rijk heeft besloten dat per 1 juni de terrassen van de horeca weer open mogen. Ook mag de horeca maximaal 30 gasten binnen ontvangen,... Zie ook:
14:54
Gemeente Waadhoeke
Door de maatregelen rondom corona is het niet altijd mogelijk om het rijbewijs tijdig te verlengen...
14:35
Gemeente Harlingen
De landelijke (digitale) campagne ´Deel je zorg´ stimuleert jonge mantelzorgers over hun zorgen te praten of hulp te zoeken. De Week...
13:38
Harlingen Boeit
Duiding cijfers week 22 tot en met 28 mei: rustigste coronaweek tot nu toe.
09:59
AD | Friesland
Het coronavirus is voorlopig op zijn retour. Naar nu blijkt, is het Franeker woonzorgcentrum Saxenoord het zwaarst getroffen in heel... Zie ook:

28 mei 2020

20:40
Harlingen Boeit
Ondernemers en werkenden krijgen ook de komende periode financiële ondersteuning vanwege de aanhoudende impact van het coronavirus.

Navigeer verder:

Per gemeente Coronanieuws HarlingenCoronanieuws Waadhoeke
Terug naarCoronanieuws Provincie FrieslandCoronanieuws Nederland

Gemeenten in de regio :

Regio's in de provincie Friesland: