Coronanieuws Elburg

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste Corona-gerelateerde berichten uit Elburg.

informatie alleen over elburg

Nieuws over Corona in Elburg

Op deze pagina staat een overzicht van berichten over het coronavirus uit Elburg. Deze berichten over corona worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

Deze grafiek laat het aantal aangetoonde besmettingen, het aantal ziekenhuisopnamen en het aantal sterfgevallen zien.

26 september 2020

06:39
Botter Courant | Elburg
Gelderland - e campagne Zo Werkt Het! helpt werkgevers en werknemers om flexibel (thuis) te werken en slim te reizen. Zij bewezen de afgelopen...

24 september 2020

10:39
Botter Courant | Elburg
Regio - Van maart tot en met augustus 2020 werd er in Nederland per 10.000 huishoudens gemiddeld 24,4 keer ingebroken in woning en schuren.... Zie ook:

23 september 2020

16:23
Nunspeet Nu
Elburg is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het team komen aanvullen. Zij zijn nodig om verschillende redenen. De eerste is dat er vanwege...
12:09
Botter Courant | Elburg
“De vergeten partner” is een cursus voor partners van mensen met dementie. De cursus wordt gegeven vanuit Icare en GGz Centraal...

22 september 2020

12:09
Botter Courant | Elburg
Iedereen met corona-gerelateerde klachten kan zich laten testen bij één van de testlocaties van de GGD. In Noord- en Oost-Gelderland... Zie ook:
07:09
Botter Courant | Elburg
Tijdens de ledenvergadering van KV Elburg werd Cindy van Kolthoorn gehuldigd omdat ze 25 jaar lid is van KV Elburg. Voor haar waren... Zie ook:

19 september 2020

14:40
Botter Courant | Elburg
DOORNSPIJK / Helaas vanwege het coronavirus kon de jaarlijkse rommelmarkt op het kerkplein van de geref. kerk in Doornspijk niet doorgaan.... Zie ook:
10:10
Botter Courant | Elburg
Ondanks de beperking van het aantal deelnemers, publiek dat niet welkom was op het evenemententerrein en diverse andere Corona-maatregelen,... Zie ook:
06:16
Botter Courant | Elburg
De afdeling Longgeneeskunde van Isala heeft sinds juli een spreekuur voor patiënten die COVID-19 hebben gehad. Twee middagen in de week... Zie ook:

18 september 2020

21:06
Gemeente Elburg | Facebook
Ook in onze regio neemt het aantal besmettingen toe. Houd je aan de geldende coronamaatregelen. Zo kunnen we voorkomen dat in onze...
20:40
Botter Courant | Elburg
Regio - Het aantal coronabesmettingen is de afgelopen week flink toegenomen, ook in onze regio. Het is van groot belang dat iedereen... Zie ook:
09:24
Nunspeet Nu
Projectkoor Canto Felice is een, inmiddels bekend, regionaal koor dat op de Veluwe veel optreedt bij Hotels, Restaurants, B&B´s en bij verschillende...

17 september 2020

19:10
Botter Courant | Elburg
Regio - Het draagvlak voor de coronamaatregelen blijft in Gelderland onverminderd groot. Hoewel berichten in de media soms doen vermoeden... Zie ook:
12:10
Botter Courant | Elburg
´t Harde - Kunst op ´t Harde zal dit jaar als evenement niet plaatsvinden. Er blijken nog te veel belemmeringen te zijn als gevolg...
06:40
Botter Courant | Elburg
-Jaarlijkse houdt de Gereformeerde kerk Doornspijk een rommelmarkt.In verband met. het coronavirus is er dit keer niet de jaarlijkse... Zie ook:

16 september 2020

09:40
Botter Courant | Elburg
Regio - De waterschappen en het RIVM onderzoeken nu door heel Nederland het rioolwater op deeltjes van het coronavirus. Zo wordt het rioolwater... Zie ook:
05:58
De Stentor | Kampen
Steeds meer mensen in onze regio moeten gebruik maken van de voedselbank. Dat blijkt uit een inventarisatie van de Stentor en dataservice... Zie ook:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Harde Doornspijk Elburg
Terug naarCoronanieuws gemeente ElburgCoronanieuws regio Noord-VeluweCoronanieuws provincie GelderlandCoronanieuws Nederland

Gemeenten in de regio Noord-Veluwe:

Regio's in de provincie Gelderland: