Drimble

Burgernet Lith

Op deze pagina staat een overzicht van meldingen gedaan op Burgernet over Lith en officiële meldingen van de Politie.

informatie alleen over lith

Burgernet Lith en de politie over Lith

Op deze pagina staat een overzicht met meldingen op Burgernet voor Lith en officiële nieuwsberichten van de politie. Ook verwijzen wij naar nieuwsberichten over meldingen op Burgernet. Op deze manier staat alles gerelateerd aan Burgernet in Lith in een overzicht.
17:01
De Politie
Opnieuw een grote actie tijdens Operatie Alfa. Dinsdag werden vier mannen (59, 44, 44 en 25 jaar) en een vrouw (50 jaar) opgepakt.... Zie ook:

25 november 2019

17:18
De Politie
Op maandagochtend 25 november zijn bij een politieonderzoek 11 zoekingen in huizen en bedrijfspanden gedaan en vier verdachten aangehouden.... Zie ook:

22 november 2019

17:15
De Politie
Een woonwagenkamp aan de Maasstraat in Lith werd donderdagochtend volledig afgesloten voor uitgebreid onderzoek in Operatie Alfa. Ook vrijdag... Zie ook:

21 november 2019

16:33
De Politie
Een woonwagenkamp aan de Maasstraat in Lith werd donderdagochtend volledig afgesloten voor uitgebreid onderzoek in Operatie Alfa. Ook op andere... Zie ook:
08:27
De Politie
Operatie Alfa is donderdagmorgen in alle vroegte een nieuwe fase ingegaan. Een woonwagenkamp aan de Maasstraat is Lith is afgesloten... Zie ook:

16 juni 2019

08:18
Burgernet Nederland
Oss Oude Litherweg Vermist Man blank.28 jr 1.82 zwart haar, blauwe ajaxbroek / rode strepen, rode bodywarmer, schoen Nike zwart / witte...

13 juni 2019

13:39
De Politie
Vanavond laat, donderdagavond 13 juni, vindt er op de J.F. Kennedybaan in de gemeente Oss een reconstructie plaats van de ernstige...
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Berghem Demen Deursen-Dennenburg Dieden Geffen Haren (NB) Herpen Huisseling Keent Lith Lithoijen Macharen Maren-Kessel Megen Neerlangel Neerloon Oijen Oss Overlangel Ravenstein Teeffelen
Terug naarBurgernet gemeente OssBurgernet regio OssBurgernet provincie Noord-BrabantBurgernet Nederland

Gemeenten in de regio Oss:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: