Drimble

112-Nieuws Scherpenisse

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste 112-gerelateerde berichten (zoals over politie, brandweer en ambulance) uit scherpenisse.

informatie alleen over scherpenisse

Nieuws over de politie, ambulance en brandweer in Scherpenisse

Hieronder staat een overzicht met nieuws over Scherpenisse, dat betrekking heeft op de hulpdiensten zoals de politie, ambulance en brandweer. Het nieuwsoverzicht wordt samengesteld uit vele duizenden nieuwsbronnen. Specifiek op zoek naar Burgernet-meldingen, klik hier
07:32
112vdg | 112 Vandaag
Vrijdagavond is in een woning aan de Burgemeester Bouwensestraat een man aangehouden voor huiselijk geweld. Tijdens de aanhouding probeerde... Zie ook:

27 juli 2019

14:46
De Stentor | Binnenland
Een agent is bijna gewurgd tijdens een aanhouding in het Zeeuwse Scherpenisse. Met behulp van een politiehond werd de verdachte onder... Zie ook:
12:06
Omroep Tholen
Vrijdagavond is in een woning aan de Burgemeester Bouwensestraat in Scherpenisse een 35-jarige man aangehouden voor huiselijk geweld.... Zie ook:
11:19
Fok! Nieuws
Vrijdagavond is in een woning aan de Burgemeester Bouwensestraat in Scherpenisse een man aangehouden voor huiselijk geweld. Tijdens... Zie ook:
10:10
Omroep Zeeland
Politiehond Cooper heeft gisteravond in Scherpenisse geholpen bij de aanhouding van een verdachte. Dat gebeurde nadat de 35-jarige...
10:07
BN DeStem | Bergen op Zoom
Een agent is vrijdagavond bijna gewurgd tijdens een aanhouding in Scherpenisse. Dat gebeurde in een woning aan de Burgemeester Bouwensestraat.... Zie ook:
09:58
Omroep Zeeland
Politiehond Cooper heeft gisteravond in Scherpenisse geholpen bij de aanhouding van een verdachte. Dat was na de melding dat een man ruiten... Zie ook:
09:44
Newspower.nl
Vrijdagavond is in een woning aan de Burgemeester Bouwensestraat een man aangehouden voor huiselijk geweld. Tijdens de aanhouding probeerde... Zie ook:
09:43
De Politie
Vrijdagavond is in een woning aan de Burgemeester Bouwensestraat een man aangehouden voor huiselijk geweld. Tijdens de aanhouding probeerde... Zie ook:
09:28
PZC | Tholen
Politiehond Cooper heeft gisteravond geholpen bij de aanhouding van een van mishandeling verdachte man in Scherpenisse. Zie ook:
08:36
112 Markiezaten
112 Markiezaten plaatste het volgende bericht op hun website: Verdachte gebeten door politiehond bij aanhouding in Scherpenisse.

2 juli 2019

16:13
De Thoolse Bode | Tholen
In de Oosterschelde, ter hoogte van de Gorishoeksedijk in Scherpenisse, is maandag 1 juli aan het einde van de middag een man overleden....
11:00
Nieuws.nl
Een 46-jarige man uit Breda die maandag zoek raakte in de Oosterschelde bij Scherpenisse is overleden. Nadat hulpdiensten de drenkeling...
09:16
In De Buurt | Breda
Een 46-jarige man uit Breda is maandag verdronken in de Oosterschelde bij Scherpenisse. Tijdens het zwemmen verdween hij opeens onder...
06:01
Noordzee Strandnieuws
De zwemmer die werd vermist in de Oosterschelde, is overleden. Reanimatie door de hulpdiensten mocht niet meer baten. Lees verder bij https://www.omro

1 juli 2019

21:11
Blik op Nieuws | Zeeland
Maandagmiddag is in de Oosterschelde een 46-jarige man uit Breda verdronken. Dit meldt de politie maandag.
20:32
112 Markiezaten
112 Markiezaten plaatste het volgende bericht op hun website: Man(46) uit Breda verdronken in Oosterschelde bij Scherpenisse.
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Oud-Vossemeer Poortvliet Scherpenisse Sint Annaland Sint Maartensdijk Sint Philipsland Stavenisse Tholen
Terug naar112-Nieuws in gemeente Tholen112-Nieuws in regio Tholen112-Nieuws in provincie Zeeland112-Nieuws in Nederland

Gemeenten in de regio Tholen:

Regio's in de provincie Zeeland: