Drimble

112-Nieuws regio Walcheren

Per gemeente: Middelburg Veere Vlissingen

informatie alleen over regio walcheren

Nieuws over de politie, ambulance en brandweer in de regio Walcheren

Hieronder staat een overzicht met nieuws over de regio Walcheren, dat betrekking heeft op de hulpdiensten zoals de politie, ambulance en brandweer. Het nieuwsoverzicht wordt samengesteld uit vele duizenden nieuwsbronnen. Specifiek op zoek naar Burgernet-meldingen, klik hier
12:39
PZC | Schouwen-Duiveland
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn vandaag in Zeeland. Ze bezoeken Schouwen-Duiveland en Tholen. We zetten leuke, grappige... Zie ook:
09:43
De Middelburgse Bode | Middelburg
Een 58-jarige vrouw uit Arnemuiden is vannacht aangehouden in Wolphaartsdijk. Zij negeerde een stopteken van agenten en bleek niet... Zie ook:
08:34
Gemeente Vlissingen
Wijkagenten Wat hebben we toch een hecht en professioneel team wijkagenten. Ze zijn enthousiast, gedreven en toegewijd aan hun werk....

15 oktober 2018

19:18
Newspower.nl
Arnemuiden, Wolphaartsdijk - Een 58-jarige vrouw uit Arnemuiden is afgelopen nacht, aangehouden omdat zij een stopteken negeerde. De vrouw... Zie ook:
17:45
PZC | Walcheren
In Manilva, aan de Spaanse Costa del Sol is het afgelopen weekend de plotselinge dood van Peter Nette (56) bekendgemaakt. Tot 1997...
16:28
NU | Walcheren
De politie is maandagochtend een onderzoek gestart naar een autobrand aan de Lieftinckstraat in Vlissingen. Er is vermoedelijk sprake... Zie ook:
16:22
De Vlissingse Bode | Vlissingen
De politie is een onderzoek gestart naar de autobrand in de nacht van zondag op maandag in de Lieftinckstraat. Mogelijk zou het om brandstichting...
16:12
WTF
De politie is maandagochtend een onderzoek gestart naar een autobrand aan de Lieftinckstraat in Vlissingen. Er is vermoedelijk sprake... Zie ook:
WTF
15:41
112 Vlissingen Souburg
Een man is vanmiddag gevallen op de hoek van de Colijnstraat en de Alexander Gogelweg in de wijk Paauwenburg.
15:21
Omroep Zeeland
In de Lieftinckstraat in Vlissingen heeft afgelopen nacht brand gewoed in een auto. De politie denkt dat er sprake is van brandstichting.
15:02
Het Nieuws Uit
Het Nieuws Uit plaatste het volgende bericht op hun website: Vlissingen - Onderzoek naar autobrand in Vlissingen.
14:54
De Politie
De politie doet onderzoek naar een autobrand aan de Lieftinckstraat. Er is vermoedelijk sprake van brandstichting. Rond 00.25 uur kregen... Zie ook:
14:49
HVZeeland
HVZeeland plaatste het volgende bericht op hun website: Auto in brand gestoken in Vlissingen.
14:31
112vdg | 112 Vandaag
Arnemuiden, Wolphaartsdijk - Een 58 -jarige vrouw uit Arnemuiden is maandagnacht, 15 oktober, aangehouden omdat zij een stopteken negeerde.... Zie ook:
14:25
De Bevelandse Bode
Een 58-jarige vrouw uit Arnemuiden is in de nacht van zondag op maandag aangehouden in Wolphaartsdijk. Zie ook:
13:45
Omroep Zeeland
Een 58-jarige vrouw uit Arnemuiden heeft afgelopen nacht twee politievoertuigen geramd. Dat gebeurde tijdens een achtervolging tussen...
Gerelateerd

Navigeer verder:

Per gemeente 112-Nieuws in Middelburg112-Nieuws in Veere112-Nieuws in Vlissingen
Terug naar112-Nieuws in Provincie Zeeland112-Nieuws in Nederland

Gemeenten in de regio :

Regio's in de provincie Zeeland: